Salgsbetingelser

Generelt

Salgsbetingelsene/vilkårene gjelder for salg av varer og tjenester på createdbymagu.com.

Selger: Created by MaGu (Created by Marita Gustavsen) organisasjonsnummer 920 654 231 MVA.
Kontaktadresse: Gjeddevannsveien 13, 1911 Flateby.

Kjøper: Den person som er oppgitt som kjøper i bestillingen.

Ved å utføre kjøp på createdbymagu.com aksepterer du vilkårene i denne avtalen, og følger disse i sin helhet. Du som kunde er også ansvarlig for å sikre at opplysninger som er oppgitt er korrekte.

Dersom du kontakter oss via e-post lagres din e-post henvendelse og kontaktinformasjon hos oss. Kontakter du oss via telefon lagres ditt telefonnummer hos oss. Dette er nødvendig for å kunne håndtere din henvendelse og for å kunne kontakte deg hvis det skulle være behov for oppfølging.

Bestillings- og avtaleprosess

Din bestilling er bindende når bestillingen er registrert hos oss. Du har likevel rett til å angre kjøpet i henhold til lov om angrerett.
Vi forbeholder oss retten til å kansellere din bestilling eller deler av denne, dersom produktet er utsolgt og/eller ikke kan leveres. Ved utsolgt vare vil du få melding om dette, eventuelt sammen med informasjon om hva vi kan tilby i stedet.

Created by MaGu vil sende en bestillingsbekreftelse når bestillingen er foretatt. Det vil komme en sendingsbekreftelse for forsendelsen når produktene er sendt.

Priser

Created by MaGu er p.t. ikke mva registrert og alle priser er derfor eksludert merverdiavgift. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før fullføring og inkludere alle utgifter forbundet med kjøpet, som utgifter til porto, frakt, emballasje m.m.

Prisene kan endres fortløpende og vi tar forbehold om prisendringer frem til gjennomføringen av hvert enkelt kjøp. Dette er blant annet som følge av endrede priser fra våre leverandører eller valutaendringer.
Eventuelle prisendringer som skjer etter bestillingstidspunkt får ikke tilbakevirkende kraft.

Betaling

I nettbutikken kan du betale med debet-/kredittkort eller via PayPal.

Om du handler direkte ved oppmøte eller på markeder har du mulighet til å betale med debet-/kredittkort, Vipps eller kontant.
Betalingsløsning i nettbutikk og kortterminal leveres av iZettle.

Levering

Vi sender kun innenlands i Norge, dessverre ikke til utlandet.

Ferdige produkter som selges i nettbutikken blir sendt per post første virkedag etter mottatt betaling om ikke annet avtales.
Bestillinger blir gjort så raskt som mulig, og du vil bli holdt oppdatert på leveringstid.

Kunden velger selv om pakken skal sendes med eller uten sporingsnummer. Vi anbefaler likevel å benytte sporing ved høyere verdier.

Om du bor i nærheten av Flateby eller er i området kan det avtales henting av produktene. Velg da dette som levering ved bestilling så kontakter vi deg for avtale om tidspunkt.

Angrerett

Varene må være i ubrukt stand når de returneres. Ta kontakt med en gang du ønsker å returnere, senest 14 dager etter at du mottok leveransen. Kunden betaler frakt for returen og har risikoen for transporten av varene tilbake til oss.

Pengene refunderes så snart vi har mottatt varene i retur.

Nærmere opplysninger om hvordan du benytter deg av angreretten, fremgår av angrerettskjemaet som sendes ved hvert kjøp i nettbutikken.

Reklamasjon og garanti

Etter at du har mottatt varene bør du så snart du har anledning til det, undersøke om leveransen er i samsvar med sendingsbekreftelsen. Undersøk om varene er blitt skadet under transporten, eller om de ellers har feil eller mangler.
Gi beskjed så fort som mulig dersom du finner feil eller mangler ved varene. Dette kan gjøres ved å kontakte oss via vår hjemmeside eller på mail [email protected]

Hvis du på eget initiativ iverksetter tiltak for å utbedre mangelen ut over det som måtte være avtalt med oss, betaler vi ikke disse utgiftene.

Kjøperen står selv for returfrakt for godkjente reklamasjoner.

Det er viktig at du tar vare på kvitteringer for dine kjøp i forbindelse med eventuell fremtidig reklamasjon. Uten kvittering kan ikke reklamasjon benyttes.

Nyhetsbrev og kommunikasjon

Dersom din handel blir avbrutt, sender vi deg e-poster med en påminnelse om de produktene du la i din handlevogn. Dette gjør vi som en ekstra kundeservice for å gjøre kjøpsopplevelsen hos oss så smidig og enkel som mulig.

Vi sender også ut bestillings- og sendingsdokumenter, og oppfølgning på e-post relatert til gjennomførte kjøp hos oss.

Endring i vilkårene

Vi forbeholder oss retten til å endre disse vilkårene, blant annet som følge av endringer i lovgivningen